Vrijstaande villa met tuin en olijfgaard. De villa is omringd door een tuin van ca. 6000 m² met eeuwenoude bomen, zeer goed onderhouden en met automatisch irrigatiesysteem gevoed door waterput, en buitenverlichting. Olijfgaard met 400 bomen, op ca. 10000 m². Woning verdeeld over twee niveaus van totaal ca. 340 m². Grote terrassen die de eerste verdieping omgeven. Boiler ruimte en berging op de begane grond van ca. 15 m². Dubbel verwarmingssysteem (gas en allesbrander). Gas met ondergrondse tank. Elektrisch systeem en cv apart voor de beide verdiepingen. Dubbel alarmsysteem met verbinding naar de politie. Overdekte parkeerplek voor 2 auto’s. Zwembad van 7×4 mt met bubbelbad, voor 6 personen. Beide zijn verwarmd. Bijgebouwtje van het zwembad van ca. 40 m² met technische ruimte en boiler. Mini appartement met zitkamer met kookhoek en grote badkamer met douche. De hoofdwoning en bijgebouw zijn in perfecte staat, volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken.
De villa is verdeeld over twee niveaus met een ruim terras op de eerste verdieping aan drie zijdes van de villa.
Op de eerste verdieping is er een entree met deur met spiegelruit, binnen is er een grote stenen muur (van de oude boerderij die vroeger op deze plek stond), hoge plafonds van circa 4,5 meter, binnentrap naar de benedenverdieping, inloopkast. Eetkamer en keuken zijn ruim, circa 35 m² met openhaard en stenen oven. Keuken met centraal eiland, gemeubileerd en voorzien van alle apparatuur Slaapgedeelte: zitkamer met bibliotheek, slaapkamer van ca. 30 m² en badkamer met bubbelbad en douche.
Begane grond: wasruimte en strijkkamer van ca. 50 m². Inloopkast. Kleine keuken. Grote eetkamer met grote openhaard. Zitkamer en studeerkamer.
Muziek- en tv-kamer. Slaapkamer voor de gasten, met eigen zitkamer. Badkamer met bad en douche. Bergruimte. Ruime slaapkamer en badkamer met douche.
Alle kamers van de begane grond kijken uit over de tuin met grote ramen en openslaande deuren.

Energielabel : G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies