Prestigieuze villa in Stresa, direct aan het meer, met een tuin aan het meer van 1200 vierkante meter, een eigen aanlegsteiger met strand en een trailerhelling.

De villa heeft een totale tuin van 1800 vierkante meter, beplant met azalea’s die een prachtige bloei in het voorjaar bieden.

De bouw van de villa dateert uit de jaren 80 waarbij het verwarmings- en elektrisch systeem in 2001 volledig is gerenoveerd. In 2017 is tevens de inrichting veranderd.

De villa is gebouwd op drie verdiepingen:

Kelder
Op dit niveau is het mogelijk om een ​​fitnessruimte en het appartement voor de verzorger te creëren.

Hoofdverdieping
De begane grond is volledig gewijd aan het hoofdgebouw van 180 m². Het is verschillend van de woonkamer en eetkamer, beide met uitzicht op een groot overdekt terras met uitzicht op het meer, de keuken, twee tweepersoons slaapkamers, beide met eigen badkamer, en de badkamer voor gasten. Deze verdieping wordt compleet gemaakt door een mooie taverne met een open haard.
Vanuit een panoramisch oogpunt kijken de twee slaapkamers ook uit op het meer.

Eerste verdieping
Op de bovenste verdieping is er een onafhankelijk appartement met een woonkamer, een kitchenette en twee slaapkamers. Alle kamers kijken uit op een prachtig terras van 156 vierkante meter.
Boven dit appartement is er een groot terras welke ideaal is als een solarium of om feesten te organiseren in maximale privacy.

In de garage op straatniveau is er ruimte om 2 auto’s te parkeren.

Aan het meer is een ruimte van 50 M2 voor opslag van boten tot 50H

De villa verkeert in uitstekende staat, maar heeft een modernisering van de keuken en badkamers nodig.

Tuin en steiger
De villa heeft een 180 graden uitzicht op het meer. Vanuit de woonkamer kunt u zowel de prachtige bloei van de azalea’s in het voorjaar en het gedeelte van het meer dat is gericht op Zwitserland bewonderen.
Daarnaast geeft de tuin aan het meer de mogelijkheid om van het leven op het water te genieten.

Loading

Kenmerken object

  • Dok
  • garage
  • open haard
  • Prive strand
  • tuin. terras

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies