Prestigieuze villa te koop in Lesa in een zeer exclusieve omgeving.
De villa bestaat uit de hoofdvilla en een portierswoning.

Het project is van de architecht Cracchi, die de mooiste villa’s aan het Lago Maggiore heeft gebouwd. De villa is gebouwd in 1965 en vervolgens altijd zorgvuldig onderhouden.

De villa bestaat uit 3 verdiepingen.

Op de begane grond is de entree, de woonkamer, de eetkamer, de keuken en een gastenbadkamer.

Het slaapgedeelte op een tussenverdieping heeft vier slaapkamers en vijf badkamers. Een lang en doorlopend balkon omringt op deze verdieping het huis aan drie zijden.

De bovenste verdieping, wlke volledig onafhankelijk kan worden gemaakt, bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer.

De benedenverdieping biedt tevens een grote speelkamer op de begane grond en verschillende service- en technische ruimtes in het souterrain.

De garage is bijzonder ruim en biedt ruimte aan ongeveer tien auto’s.

De technische systemen zijn in goede onderhoudscondities, het verwarmingssysteem is opgedeeld in verschillende gebieden en alle luiken zijn elektrisch.

De portierswoning heeft een woonkamer, een keuken, 2 slaapkamers en een badkamer op de tussenverdieping. Daarnaast heeft de kelder een grote kamer met wasruimte en badkamer.

De tuin is met smaak aangelegd en heeft hoge bomen en specifieke platgen welke kenmerkend zijn voor het meer zoals camelia’s in verschillende kleuren en soorten.

De locatie is extreem rustig, maar wel dicht bij de hoofdweg en op een steenworp afstand van het meer.

De grote ramen welke het interieur veel licht geven en het koperen dak maakt de villa extra bijzonder.

Loading

Kenmerken object

 • Balkon
 • bijgebouw
 • garage
 • gastenverblijf
 • open haard
 • tuin

  Virtual Tour

  Locatie

  Geen Recensies