Zeer Uniek Aanbod
Een prachtig 13e-eeuws klooster met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen, staande op een afgelegen heuvel niet ver van een middeleeuws dorp en slechts een paar kilometer van de zee, te koop in de Marche.
Het gebouw van 1000 m² met 20 kamers moet volledig gerestaureerd worden en wordt gekenmerkt door een prachtige klokkentoren, karakteristieke puntige bogen en een charmant klooster.
Het klooster is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een vierkant ontwerp en is ontwikkeld rond een klooster met een centrale put. Het klooster is omgeven door een prachtige zuilengalerij die naar de verschillende kamers op de begane grond leidt; elke kant heeft drie kruisbogen.
De ondersteunende structuur is volledig in metselwerk, met houten vloerplaten, kamers met gewelfde plafonds op de begane grond en houten dakbedekking.
Rondom het pand zijn 4,5 hectare grond, beplant met groenten en granen, vanwaar er een prachtig uitzicht op de zee en de bergen.
De structuur grenst aan een oude kerk die eigendom is van de gemeente en is ideaal om een ​​hotelaccommodatie te creëren, mede dankzij de nabijheid van de zee en alle voorzieningen.
Gelegen in een heuvelachtig gebied in de provincie Ascoli Piceno. Het pand staat op een afgelegen heuvel niet ver van het historische centrum met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. In de buurt van San Benedetto del Tronto, in de regio Marche, en gunstig gelegen van waaruit u gemakkelijk de zee, de snelweg A14 en het spoorwegnet kunt bereiken.

Energie klasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies