In Piemonte, negentiende-eeuwse binnenplaats boerderij op 7.270 vierkante meter grond. Het ligt op tien minuten van het Lago Maggiore en Arona.

De accommodatie ligt in Agrate Conturbia, in de provincie Novara. Op loopafstand vindt u vele toeristische attracties, waaronder Stresa, het Ortameer en de Ossola valleien. De regio Langhe, beroemd om zijn wijnen en voortreffelijke truffels, kan in minder dan een uur worden bereikt.

De boerderij ligt op slechts 20 kilometer van de internationale luchthaven van Milaan Malpensa en 42 kilometer van Stresa. Een paar kilometer van het pand zijn er twee golfbanen, twee maneges en twee wildparken.

De boerderij is verdeeld over drie verdiepingen voor een totale oppervlakte van 2.100 vierkante meter.

Het hoofdgebouw bevat grote woonruimtes met open haarden, een bibliotheek, keuken, eetkamer en keuken. Er zijn ook slaapkamers met eigen badkamer, voldoende zolderruimte, een apart gastengedeelte en ruime woonkamers. Er zijn 18 slaapkamers en 16 badkamers in het pand. Er is de mogelijkheid om extra kamers te creëren met behulp van de grote ruimte.

De woning beschikt over een bijgebouw, een garage van 150 vierkante meter, overdekte veranda's en een wellnessruimte.

Hoewel de boerderij in de negentiende eeuw is gebouwd, heeft het middeleeuwse wortels. Deze accommodatie ondergaat momenteel een volledige renovatie. Het is gebouwd met hoogwaardige materialen en heeft aandacht besteed aan energiebesparing en anti-seismische voorschriften. Een groot fotovoltaïsch systeem 35kW is al in gebruik.

Het is omgeven door een goed onderhouden park volledig vlak.

Het pand kan worden gebruikt als een boetiekhotel of luxe B & B. Vanwege het grote formaat kan het in verschillende eenheden worden verdeeld.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies