Een zeldzame kans om een ​​klassieke casa colonica met hoge plafonds te kopen, gelegen op 1,5 hectare eigen grond met direct uitzicht op zee, op slechts 2 km van het strand van Marina di Altidona.
Het huis is afgelegen en rustig en biedt gelegenheid om te genieten van het prachtige uitzicht op zee in de rustige landelijke omgeving van het prachtige platteland van Le Marche. Het ligt op de top van de heuvel, op 3 km van het middeleeuwse dorp Altidona.
De boerderij, daterend uit de vroege jaren 1960, is momenteel ingericht als twee appartementen: beneden is er een veranda, woonkamer met open haard, keuken, twee slaapkamers en een doucheruimte met toilet. Er is een garage voor twee auto's en twee opslagruimtes.
Boven is toegankelijk via een traditionele stenen buitentrap. Er is een woonkamer met een grote open haard en een kitchenette. De kamer heeft een groot dakterras en uitzicht op zee. Twee slaapkamers, beide met 180 graden uitzicht op de zee. Een derde slaapkamer met uitzicht op zee, doucheruimte met toilet.
Het gebouw is solide gebouwd, de appartementen werden tot voor kort bewoond en kunnen met kleine werkzaamheden meer meteen bewoond worden. Er zijn ook schema's om het hele gebouw te verbouwen als twee appartementen of een huis met zes slaapkamers en een infinity zwembad.
Er is buiten een laag gebouw met een bakstenen brood en pizza-oven en andere kleine kamers die verder potentieel voor woonruimtes bieden. Er is ook een irrigatietank van 15 m² die kan worden omgezet in een zwembad of waterpartij; of met de nodige toestemming, kan een zwembad op een aantal andere plaatsen rondom het huis worden gebouwd.
Het pand bestaat uit 1,5 hectare grond rondom het huis, waarvan een klein deel het dichtst bij het huis is momenteel omheind. Dit gebied kan aanzienlijk worden uitgebreid en aangelegd om een ​​veel grotere tuin te vormen.
Het land omvat 16 olijfbomen die gemiddeld 35 liter extra virgine olijfolie van hoge kwaliteit per jaar produceren, 4 vijgenbomen en een amandelboom. De huidige eigenaren hebben een regeling met een lokale boer die ook de velden van een buurman verzorgt, die in onderling overleg zou kunnen worden voortgezet.
Deze boerdeij biedt een nu bijna unieke kans om een ​​huis in dit prachtige gebied te kopen dat: in zeer goede structurele staat is; met een groot stuk land dat maximale privacy garandeert; met een panoramisch uitzicht op zee; en de mogelijkheid om het geheel aan te passen en uit te breiden naar eigen smaak in interieurstijl en externe lay-out.
De elegante badplaats Porto San Giorgio ligt op slechts 6 km ten noorden. Fermo is de meest historische en belangrijkste stad in de buurt, terwijl de beroemde openluchtopera in Macerata gemakkelijk te bereiken is, op ongeveer 50 km afstand. De dichtstbijzijnde ingang naar de autostrada A14 bevindt zich op 3 km afstand in Pedaso. De luchthavens van Ancona en Pescara liggen beide op ongeveer 70 km afstand. Rome is 2 uur en 45 minuten met de auto; Venetië 4 en een half uur met de trein of auto; Milaan 4 uur met de trein of auto.
Energie label: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies