Deze grote woning om te renoveren bestaat uit verschillende gebouwen en 4500 m2 grond met een prachtig uitzicht op het meer en de bergen. Het is een te ontwikkelen project en er zijn verschillende oplossingen mogelijk; het kan een exclusieve woning worden met zwembad, 6 slaapkamers, grote woonkamer en gastenverblijf. Of het kan worden onderverdeeld in onafhankelijke gebouwen/appartementen/kamers, van verschillende oppervlakten, om te worden gerealiseerd voor vakantie verhuur. De woning ligt op een paar minuten rijden van Argegno, net buiten een oud gehucht, weg van het lawaai van het verkeer en het drukke meer. Het is de ideale locatie voor diegenen die van natuur en stilte houden, maar het meer en zijn dorpen of de stad in een paar minuten willen bereiken.

De gebouwen: De woning bestaat uit een huis op drie woonlagen boven de kelderverdieping en de zolder. Het is een oud boerenhuis typisch voor de plaats, niet bewoond voor een lange tijd. Alle ramen en het grote terras hebben een onvergelijkbaar uitzicht op het meer. Naast het huis is er wat oorspronkelijk de stal voor de koeien was; is een groot stenen gebouw van Moltrasio op twee verdiepingen. Voor het huis, iets verderop, staat een oud ingestort gebouw maar dat kan desgewenst worden herbouwd. Alle gebouwen genieten van het prachtige uitzicht op het meer en de totale oppervlakte is ongeveer 340 m2.

Het land wordt als gazon gehouden en ontwikkelt zich aan de voorzijde van de gebouwen. Het bestaat uit grote terrassen ondersteund door oude stenen muren. Het gebied is zeer zonnig, zeer droog en licht winderig in de zomer, terwijl het in de winter geniet van een milder klimaat dan de stad Argegno dat het kouder is.

Het ontwerpproject: Er is een concept van het project opgesteld. Het project omvat de renovatie van het complex tot een wooneenheid met een groot zwembad en een klein gastenverblijf. Op basis van dit project ligt de schatting voor de renovatie tussen de 700 / 800K, afhankelijk van de persoonlijke wensen en het type interieurafwerking.

Energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies