De woning is aan drie zijden vrij met twee slaapkamers, twee badkamers, keuken, woonkamer en kelder. Het is gelegen in het gehucht Dizzasco in Muronico, in een rustige omgeving, op slechts 5 minuten rijden van Argegno.

De woning is verdeeld over twee verdiepingen plus de kelder. De ingang komt uit op de woonkamer met een grote keuken die is verbonden met de woonkamer met een open haard, beide licht, met een uitgang naar de tuin. Een trap leidt naar de bovenverdieping waar zich het slaapgedeelte bevindt dat uit drie slaapkamers bestaat, waarvan één met een balkon met uitzicht op de bergen van de Valle Intelvi. In het souterrain is een kamer met open haard en de kelder van waaruit u direct de tuin kunt bereiken. De eigenschap heeft oprit toegang vanaf de gemeentelijke weg. Het heeft een geprefabriceerde metalen doos, gelegen aan de onderkant van de tuin. De grotendeels vlakke tuin is bruikbaar en er is ruimte om een ​​zwembad te bouwen, een kleine moestuin te organiseren en een speelhoek te creëren voor gezinnen met kinderen, alles in absolute rust, veiligheid en vertrouwelijkheid.

De woning is gelegen in Muronico, een klein gehucht in de gemeente Dizzasco, een rustige omgeving in de Valle Intelvi. Uitgangspunt voor berg- en natuurliefhebbers, van waaruit verschillende paden slingeren met prachtige uitzichten en panorama's. Allemaal te ontdekken. Het dorp ligt op 5 autominuten van Argegno, een bekend dorp aan het meer met zijn diensten zoals bar, restaurant, bank, winkels en openbaar vervoer. Via de voetgangersweg bereikt u Argegno in 15 minuten lopen. Goed verbonden met de andere steden van het Comomeer. De stad Como is met de auto in 30 minuten te bereiken, de luchthaven Milaan-Malpensa in 60 minuten en de Zwitserse grens in 30 minuten.

Energie  klasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies