In het rustige en vredige gehucht Muronico, op slechts 5 minuten van het centrum van Argegno en het Comomeer, plaatst het het gerenoveerde stenen huis met dependance dicht bij Argegno. De woningen zijn gerenoveerd en klaar om in te trekken. Ze hebben een aangename vlakke tuin en parkeerplaats.

Het huis is zeer aangenaam en de gevels zijn volledig in steen. Het heeft twee ingangen een in de hoofdweg en de andere naar de voetgangerspoort van de gemeentelijke weg. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen naast de zolderverdieping. Binnenkomend via de voetgangerspoort die uitkomt op het gazon, bereikt u de tweede ingang op de begane grond. De deur komt uit op de woonkamer verbonden met de woonkeuken; De woonkamer leidt naar de vlakke tuin, van waaruit u kunt genieten van de zon en de schoonheid van de natuur. Op deze verdieping is er een kleine badkamer / wasruimte die de begane grond bedient. De trap leidt naar de bovenste verdieping met twee slaapkamers, allemaal van royale grootte en licht, en een badkamer met douche. Via de wenteltrap bereikt u de zolderverdieping, met slaapkamer en badkamer met douche. Het huis is aan drie kanten vrij.

Het kleine bijgebouw, ook in steen, is losgekoppeld van het hoofdgebouw, maar ligt op hetzelfde perceel. Het is aan alle vier de kanten gratis. Het heeft onafhankelijke toegang. De kleine trap leidt naar de ingang, die uitkomt op een grote en lichte woonkamer, met keuken, open haard en twee ramen met uitzicht op de tuin. Op dezelfde verdieping is er een badkamer met douche. Op de begane grond is er een garage die is verbonden, op de kelder, met de kelder. Het heeft een eigen ingang. Het pand is volledig gerenoveerd tussen 2005/2006.De verwarming is LPG door radiatoren. Het is mogelijk om het centrum van Argegno en het meer te voet te bereiken, via een aangename voetgangersstraat van ongeveer 1,5 km lang.

De tuin van ongeveer 1200 vierkante meter is vlak en aangenaam, en verspreidt zich aan de voor- en achterkant van het pand. De rest van het perceel land is in rotsen richting de vallei, gehouden als een boomgaard en verbonden met elkaar door een comfortabele trap.

Plaats: Muronico ligt op 5 minuten rijden van Argegno en het meer. Argegno is een van de meest populaire en gerenommeerde steden. Het biedt verschillende diensten, waaronder bars, restaurants, banken, openbaar vervoer en ga zo maar door. Voor degenen die van de bergen houden, is het vanaf hier mogelijk om Valle d'Intelvi te bereiken, vanwaar talloze paden door de natuur slingeren. Vanuit Argegno kunt u de kabelbaan nemen naar Pigra, een mooi stadje op 881 meter boven de zeespiegel, en in slechts 4 minuten kunt u genieten van een adembenemend uitzicht.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies