Nieuwbouwproject op een steenworp afstand van Argegno centrum

Het kleine wooncomplex met 4 appartementen en zwembad heeft al alle nodige vergunningen verkregen en de werken starten dit jaar in september. De oplevering staat gepland voor september 2025. Het heeft een prachtige ligging zodat u kunt genieten van een weids uitzicht op het meer en het stadscentrum te voet kunt bereiken. Alle appartementen hebben energieprestatieklasse A4, dat betekent echt lage onderhoudskosten; De accommodaties zijn uitgerust met grote ramen en buitenruimtes. Deze fase biedt een breed scala aan oplossingen voor het aanpassen van zowel het interieur als de oppervlakken die aan uw behoeften voldoen. Vandaag de dag is het vinden van het perfecte huis aan het meer vrij moeilijk, dit zou de juiste kans kunnen zijn. Bovendien wordt door het kopen in deze fase de prijs geblokkeerd in 2023, in een markt die de komende jaren de stijging van de vastgoedprijzen ziet; Dit zijn redenen die de langverwachte levering waard zijn!

Het bedrijf dat dit project ontwikkelt is zeer serieus en stipt in de verwachte leveringen. De architectuurstudio is een geweldige hulp bij het vinden van de meest geschikte oplossing om aan uw behoeften te voldoen.

Argegno is het hele jaar door een zeer levendig land; goed verbonden met het openbaar vervoer naar alle andere plaatsen aan het meer en de stad Como. Het dorp biedt alle diensten zoals bars, restaurants, apotheek, postkantoor, banken, scholen en ga zo maar door. Het ligt op 20 km van Como en 15 van Cernobbio, waar zich de snelwegingang naar Milaan en Lugano bevindt.

Energieklasse: A4

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies