Villa met panoramisch uitzicht op bergen

Het is in een rustige en zonnige omgeving met een prachtig uitzicht geplaatst. Dit is een villa goed gebouwd en goed onderhouden. Het centrum van het dorp is 20 minuten lopen.

Het pand werd gebouwd rond de jaren '70 met hoogwaardige materialen. De Villa is klaar om te bewonen en is in een uitstekende staat. Het is mogelijk om veel mensen te ontvangen, dankzij de interne grote ruimtes en de glazen ramen maken het tot een bijzondere plek ook voor evenementen.

De villa van 750 m2 verspreidt zich over twee verdiepingen plus de kelder; de begane grond opent naar woonkamer, met brede woonkamers en grote ramen met uitzicht op het mooie landschap en het blootgestelde dak. De bovenverdieping is een zolder met een slaapgedeelte, met ramen aan de voorzijde en een klein balkon. De kelder strekt zich uit over het gehele oppervlak met inbegrip van de veranda's.

Het heeft een land van ongeveer 2000 m² dat gedeeltelijk aangenaam is, het andere deel ervan is steil, maar goed onderhouden en geplant. De toegang tot de villa is via een gemeentelijke weg bereikbaar met elke auto. Dit is ideaal als tweede thuis om de vakantie in vrede door te brengen of als residentie gezien de nabijheid van Lecco en de naburige dorpen.

De villa ligt in Ballabio in een zonnige positie en met een prachtig uitzicht op de bergen. Het dorpscentrum is bereikbaar met een aangename wandeling van 20 minuten. Het is gelegen tussen de zuidelijke Grigna en Monte Due Mani. Het wordt gewaardeerd dankzij zijn natuurlijke schoonheid en zijn excursies, zoals de Piani dei Resinelli, een prachtig plateau aan de voet van de Grignetta. het Valentino Park werd gecreëerd op de hellingen van mount Coltignone, een groot beschermd gebied voor de rijke fauna en met vele panoramische punten te ontdekken. De stad Lecco is bereikbaar met de auto in 15 minuten, de belangrijkste luchthavens van Milaan in ongeveer 1 uur.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies