TUSSEN PRATO EN BARBERINO DI MUGELLO is deze mooie BOERDERIJ – Paardenfokkerij te koop, bestaande uit grote stenen boerderij van ca. 300 reeds uitgerust voor agrituristiche activiteiten, evenals twee bijgebouwen van ca. 100 de eerste en m². 40 de tweede, 20 hectare omringend land (land kan worden bijgekocht tot 50 hectare) en een kleine kerk. Positie met groots panoramisch en schoonheid.

De boerderij is volledig gerenoveerd met gebruik van kostbare materialen in Toscaanse stijl. Prachtige plafonds met terracotta balken en terracotta tegels, terracotta vloeren, badkamers met oog voor detail; gemeubileerd en klaar voor agrotoerisme, het is ook geschikt als landhuis voor privégebruik en de kamers die momenteel worden gebruikt als restaurant kunnen worden omgetoverd tot grote woonruimtes, met prachtige stenen muren.

Er is een paddock voor paarden, uitgerust en verlicht.

De grote boerderij is verdeeld met op de begane grond, entree badkamer, keuken, een kamer met open haard, een dubbele woonkamer en een derde kamer, arcade. Op de eerste verdieping: grote hal, 5 tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer en een woonkamer die toegankelijk is via het originele oude portaal. Behalve een kleine keukenkamer op de begane grond met eigen ingang en op de bovenverdieping met slaapkamer en badkamer,  dit alles woonoppervlakte van ca. 300 m2.

Er is mogelijkheid om een ​​zwembad te realiseren. Het hele terrein is  toegankelijk met voertuigen. Goede bereikbaar vanaf de snelweg A1, afrit Barberino di Mugello (FI)

Energieklasse: C Kwh / m2. 83,41 per jaar

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies