Prachtig gerestaureerd stenen boerenhuis met een totale oppervlakte van circa 250 m², gelegen in de locatie Battilargo, nabij de bossen van de Monte Amiato. Liggend op 5 km van Castel del Piano, en op 40 minuten afstand van Grosseto, de kust en het strand, is er een prachtig uitzicht op Val d’Orcia.

Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen, met beneden de garage met een kantoor, een kelder, badkamer en een opbergruimte. Het woongedeelte bevindt zich op de andere twee verdiepingen, met een grote L-vormige woonkamer,  een eetruimte, open keuken en een extra kamer. Vanuit de woonkamer komt u op het overdekt terras met houten pergola. Boven zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Het terrein bij het huis is 3 hectare groot, met diverse fruitbomen en andere beplanting. Op ongeveer 50 meter van het huis loopt een beekje, zodat u het hele jaar door de tuin etc. kunt voorzien van water.
Er zijn twee houten paardenstallen van 3×3 mtr. apart te koop, deze zijn niet bij de vraagprijs inbegrepen. Het huis is meteen bewoonbaar.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend
  • garage

Locatie

Geen Recensies