Te koop: luxe appartement in prestigieuze historische villa.

Een prestigieuze historische villa is verdeeld in enkele appartementen, met een gezamenlijk zwembad en een conciërge. Dit luxe appartement heeft een groot terras met uitzicht op het Lago Maggiore en de Borromeus-eilanden. Het bevindt zich op de eerste verdieping, met lift, en is onlangs volledig gerenoveerd met materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit.

De entree leidt naar een ruime woonkamer met grote ramen, uitkijkend op het terras met een adembenemend uitzicht op het meer. De woonkamer is verbonden met de open keuken. Dan is er een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. Er is ook een zolder met toegang vanuit de woonkamer gerealiseerd, waar zich een studeerkamer bevindt, een walk-in closet, een andere grote kamer en een berging/wasruimte.

De woning beschikt ook over een kelder en een parkeerplaats. De combinatie van dit prachtige pand, wat tot in de details met aandacht werd gerestaureerd, samen met de geweldige locatie met uitzicht op het meer, maken het appartement uniek in zijn soort.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel D
  • Gezamenlijk zwembad
  • mooi uitzicht

Locatie

Geen Recensies

Reviews are closed.