Omschrijving
Groot landgoed te koop in Borgo Ticino, in de buurt van het Lago Maggiore. Het landgoed is gelegen in een park van 11 hectare en bestaat uit verschillende gebouwen: Villa met zwembad, de voormalige stallen, 2 chalets gebruikt als opslag, een vijver, tennisbaan en een voetbalveld.

Villa
De villa bestaat op de begane grond uit een grote woonkamer met open haard met eetkamer en keuken. Tevens is op deze verdieping een slaapgedeelte met een grote slaapkamer met en-suite badkamer. Gescheiden van de eerste slaapkamers zijn er nog 3 slaapkamers met een badkamer.
Aangrenzend aan de villa is de conciërgewoning met keuken, 2 slaapkamers en badkamer.
In de kelder is er een grote taverne, aangrenzende badkamer en een slaapkamer met badkamer. In de kelder bevindt zich tevens de stookruimte, een wijnkelder, koelkamer en een wasruimte.

Park
Het park is beplant met diverse planten en bomen zoals eiken en kastanjes. Ze omringen de prachtige azalea-struiken die tijdens de bloeiperiode de tuin verrijken met hun kleuren.

Overige gebouwen
Op het landgoed staan verder paardenstallen en twee huizen die momenteel worden gebruikt als houtopslag.

Een klein meer gevoed met water uit een bron wordt gebruikt als een waterreservoir voor irrigatie van het park.

Overige informatie
Aan de voorzijde van de villa is er een verwarmd zwembad van 132 vierkante meter met zoutzuivering, een ligweide en een barbecue. Het sport- en recreatiegebied wordt compleet gemaakt door een verlicht, officieel voetbalveld (voor teams van 7 spelers), een tennisbaan en een jeu-de-boules-baan.

De villa is gebouwd in 1979 en is altijd in onderhoud geweest. Het heeft dubbele beglazing, alarmsysteem en twee verwarmingssystemen op gas.

Afstanden
Het landgoed bevindt zich in de nabijheid van het Lago Maggiore (slechts 6 km afstand). De golfbanen van Agrate Conturbia en Bogogno liggen op 4 en 6 km afstand. De snelweg naar Milaan is ook op slechts 5 km afstand.

Loading

Kenmerken object

  • Park
  • Tennisbaan
  • terras
  • Voetbalveld
  • Zwembad

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies