Omschrijving
Een paar stappen van het centrum van Brovello Carpugnino is deze oude gerestaureerde molen uit het midden van de 19e gesitueerd. Het werd gevoed door de rivier Grisana, die in de buurt stroomt. De locatie is bijzonder zonnig van 's morgens tot' s avonds. In de tuin van 2.800 m² is het mogelijk om een ​​zwembad te plaatsen.

Het gebied
De woning ligt op slechts enkele minuten van het Lago Maggiore en minder dan een kilometer van de afrit van de snelweg, waardoor het een zeer snelle verbinding naar Milaan en de luchthaven van Malpensa heeft.
Ondanks de kleine omvang van de stad, zijn er veel restaurants en voorzieningen. Daarnaast bevindt het huis zich naast de 18-holes Golf Des Iles Borromées en de andere 9-holes golfbaan Stresa Alpine.
Voor ski-liefhebbers bereikt u in 20 minuten de Mottarone, vanwaar u een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore, het Lago d'Orta en vijf andere meren heeft. In de zomer is dit overigens ook een geweldige bestemming voor liefhebbers van wandelaars en mountainbikefietsers.

Huisbeschrijving
Het pand te koop is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van 285 m².
Op de begane grond leidt de entree naar een grote woonkamer met open haard en eethoek, de keuken en een veranda. Deze buitenruimte wordt veel gebruikt om buiten te eten tijdens het zomerseizoen. Verderop op deze verdieping is er een mooie woonkamer met open haard en een gastenbadkamer.
Op de bovenste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en kleedkamer, nog een tweepersoons slaapkamer ook met en-suite badkamer, twee enkele slaapkamers met een badkamer en een bijkeuken.

Materialen en afwerking
De woning is zorgvuldig onderhouden. Bijzonder aantrekkelijk is de Piemontese handgemaakte terracotta vloer met vloerverwarming. De vloeren van de overige kamers zijn allemaal van eiken parket.
Alle ramen zijn van hout met dubbele beglazing.

Dit huis te koop in de Alto Vergante, vlakbij Stresa en is ideaal voor liefhebbers van rust, natuur en karakter.

Loading

Kenmerken object

  • open haard
  • tuin
  • Veranda

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies