Te koop zeer mooie vrijstaande villa met schitterend uitzicht.

Hier kunt u genieten van absolute privacy en rust, gelegen op 6 km van het dorpje Calvi dell Umbria, 6 km van het dorpje Magliano Sabina en 4 km van de afrit van de autostrada, 35 km van Roma noord.

Het huis heeft een totale woonoppervlakte van 350 m² en is als volgt ingedeeld: begane grond met zeer ruime living met open keuken, slaapkamer, badkamer en opbergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, 3 luxe badkamers waarvan 1 met een hydro-massage bad, een terras en een mooi balkon. In de villa heeft u 3 open haarden en vloerverwarming.

Er is airconditioning in het hele huis zowel voor koude als warme lucht, telefoonlijn,  gecentraliseerd radiosysteem, satelliet-tv en wifi aansluitingen in het hele huis in de kamers en op de terrassen. Er zijn zonnepanelen voor warm waterproductie, een Romeinse waterput, bruikbaar voor eigen watervoorziening maar er is ook publiek water via de waterleiding. Daarnaast een inpandige ruime garage en buiten een pizza oven op hout. Er zijn verschillende terrassen rondom het huis, gedeeltelijk overdekt op de begane grond en op de eerste verdieping. Het huis is in zeer goede staat en direct bewoonbaar.

De totale grondoppervlakte is 7 hectare en u geniet er van een schitterend uitzicht. Er zijn vele mogelijkheden om hier weer een agriturismo van te maken; neem voor meer informatie contact met ons op.

Loading

Kenmerken object

  • Energie Label D
  • garage

Locatie

Geen Recensies