Bent u op zoek naar een karakteristiek appartement in het dorp Campiglia Marittima, met drie kamers, een groot terras met een prachtig en indrukwekkend panoramisch uitzicht op zee? Geweldig, dit is het appartement voor jou!

Appartement op de tweede en derde verdieping van een oud paleis, op een steenworp afstand van Piazza della Repubblica met alle benodigdheden bij de hand, en met typische restaurants en wijnbars gevuld met de geweldige wijnen van de Val di Cornia en Bolgheri. Ideaal om uw vakantie met uw kinderen door te brengen of om het te verhuren aan een internationale clientèle.

Het appartement is op twee niveaus voor een totaal van 230 m², bestaande uit een grote woonkamer met eethoek, keuken, hal, slaapkamer met badkamer en garderobe, twee slaapkamers en twee badkamers op de tweede verdieping, waar we ook de interne trap en lift die leiden naar de derde verdieping waar zich een karakteristieke zolderkamer bevindt en een panoramisch terras van 58 m². Vanaf het terras heb je een buitengewoon uitzicht dat reikt van het dorp met zijn gebouwen en de klokkentoren van de kerk, de heuvels en het omliggende platteland tot aan de zee met zijn eilanden.

Het appartement is in 2009 gerenoveerd met uitstekende materialen, waarbij de kenmerken van het interieur van het Toscaanse huis zijn benadrukt, met veel aandacht voor detail. Voorzien van traplift om naar de tweede verdieping te gaan en interne lift tussen de tweede en derde verdieping. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig met radiatorverwarming op aardgas.

CAMPIGLIA MARITTIMA: Gelegen op een heuvel met uitzicht op de zee en het omliggende platteland, is het een van de mooiste dorpen in de Val di Cornia, aan de Costa degli Etruschi, doordrenkt van geschiedenis en traditie. Gelegen in het hart van het dorp Campiglia Marittima, op 6 km van Venturina Terme, op 10 km van de haven van San Vincenzo, op 10 km van de stranden van Rimigliano Park, op 37 km van de golfbaan Gavorrano en op 92 km van de internationale luchthaven van Pisa.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies