Casale Italo

Bewoonbaar huis met panoramische ligging, uitzicht op de bergen, in Camporotondo di Fiastrone, Le Marche, geschikt voor wie op zoek is naar een groot familiehuis of een toeristisch bedrijfspand, appartementen verhuur of camping.

Het huis is ongeveer 300 m² op 2 verdiepingen, verdeeld in 2 aparte gebieden: op de begane grond bestaat uit een woonkamer met pellet kachel, bijkeuken, drie slaapkamers en 2 badkamers. De eerste verdieping, met onafhankelijke ingang vanaf een buitentrap, bestaat uit een woonkamer met open haard, pellet kachel, keuken, drie slaapkamers, 2 badkamers, een zolder bereikbaar via een wenteltrap. Dependance van ongeveer 30 vierkante meter bestaande uit woonkamer met kitchenette, slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer. In het pand is er een accessoire van ongeveer 120 vierkante meter intern te worden afgewerkt met voorzieningen voor keuken en badkamer en twee slaapkamers. Beplante tuin van 5000 m² volledig omheind met hek en automatische poort.

De villa is omgeven door nog eens 12 ha gecultiveerd met walnootbomen, en olijfbomen en een landbouwschuur van 200 m², de verkoop wordt geëvalueerd met afzonderlijke onderhandelingen.

Het huis in goede staat, alle systemen werken. Verwarmingssysteem met pellet kachel, radiatoren, 2 open haarden, twee ketels, watertank, alarmsysteem, automatische poort, hek.

De toegangsweg is in goede staat. Het huis ligt op ongeveer 10 minuten van de snelweg die de zee van Civitanova Marche verbindt met Umbrië en het centrum van San Ginesio. Camporotondo di Fiastrone heeft de essentiële diensten, supermarkt, bar, scholen, die op slechts 2 minuten rijden met de auto liggen.

Het ligt op 40 minuten van de stranden van Civitanova Marche en de afrit van de snelweg en op 1,20 minuten van de luchthaven van Ancona.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies