Ondergedompeld in het landelijke Pugliese, op slechts 4 km van Carovigno, biedt Tenuta Ferro Rossa privacy en luxe in een prachtig herenhuis (masseria) in natuursteen met 3 slaapkamers en 3 badkamers en een privézwembad. De perfecte plek om volop te genieten van de lange Apulische zomers. Het pand is toegankelijk via een omheinde, stenen ommuurde en volledig verlichte oprijlaan, aan het einde waarvan het huis zich plotseling openbaart, gecentreerd in een prachtig ontworpen oase van modern en chic design, perfect complementair aan het traditionele huis en het omliggende landschap van oude olijfgaarden .

Het huis bestaat uit 3 grote slaapkamers, de centrale met een gewelfd plafond met sterren. Elke slaapkamer heeft een toilet, wasruimte en douche en een eigen toegang naar buiten via een individuele overdekte veranda en zitjes. Aan de achterkant van het huis is een verbluffend ontworpen en ingerichte keuken / eetkamer gebouwd in een stalen frame glazen uitbreiding die de kamer een uitzonderlijke helderheid en licht geeft, zodat u het prachtige landschap kunt ervaren alsof u buiten bent, zelfs in de winter, en voor de zomer gaan de schuifdeuren open om echt binnen / buiten te leven. De villa is luxueus ingericht, met verbluffend antiek gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde moderne armaturen en fittingen; verlichting van porselein, stof en messing, prachtig afgewisseld met antieke steen, draagt ​​allemaal bij aan een perfect samengesteld gevoel van een romantische maar moderne luxe omgeving. De binnendeuren zijn speciaal gemaakt in massief hout, in de traditionele stijl van de oude Apulische Masserias, en de ramen zijn allemaal voorzien van dubbel glas binnen handgemaakt houten kozijnen.

Net voorbij de keuken een pergola om buiten te eten of gewoon een ontspannen onderdompeling in de rust van het platteland, en aan de linkerkant leiden trappen naar de dakterrassen. Voor het huis het elegant geproportioneerde zwembad, met verlichting van topklasse, filtratie en speciaal geïmporteerde natuurlijke producten die het water een uitzonderlijke blauwe kleur geven en een gevoel van intense diepte en een gevoel van ontspanning toevoegen. Achter het zwembad kleine sculpturale zon decks, en aan de zijkant een externe douche. Een kleine afstand van het huis is een kleine ommuurde 'geheime tuin' met een kleine trullo-kamer ingebouwd in de steen. Water wordt aan het huis toegevoerd via zijn eigen artesische put, waarbij grondwater wordt gewonnen uit het 14.000 m² grote land, voornamelijk bestaande uit oude olijfgaarden.

Dit luxe romantische juweeltje van een villa ligt op slechts 29 km van de luchthaven Salento van Brindisi, 4,2 km van Carovigno, 16 km van Ostuni, 3 km van de Adriatische kust bij Specchiolla (Carovigno) en 17,4 km van het natuurreservaat Torrec Guaceto.

Energie klasse: in certificering fase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies