De villa bestaat uit twee slaapkamers en drie badkamers met douche, naast de ingang van de woonkamer bestaande uit het typische stenen sterrengewelf en gekenmerkt door de oude open haard. De keuken, met toegang vanuit de ster woonkamer, is gemaakt van ijzer en kristal om u in staat te stellen het prachtige landschap te ervaren alsof u buiten bent, waardoor de kamer een zeer speciale helderheid heeft en het licht ook is voorzien van airconditioning.

De villa is mooi ingericht, de binnenverlichting raakt in de oude stenen gebieden en porseleinen verlichting in de moderne omgevingen. De binnendeuren zijn speciaal gemaakt van massief hout in de typische stijl van de oude Masserie Pugliesi en de ramen zijn ook gemaakt van hout met dubbel glas.

De landbouwgrond van ongeveer 14.000m² is voornamelijk een eeuwenoude olijfgaard met een artesische put. Het zwembad gemaakt van gewapend beton is uitgerust met verlichting en waterfiltersysteem, de bijzondere blauwe kleur van hetzelfde is gemaakt met speciaal geïmporteerde natuurlijke producten die het een intense diepte geven, waardoor de gebruiker een gevoel van ontspanning krijgt.

Ondergedompeld in het Apulische platteland volledig onafhankelijk en uitgerust met alle comfort, is deze prachtige residentie geschikt voor diegenen die ten volle willen genieten van de zonnige Apulische zomers.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies