EEN KLEIN PARADIJS – VILLA MET 3 SLAAPKAMERS DICHT BIJ DE ZEE

Uw Apulische schuilplaats wacht op u op het rustige platteland tussen het mooie stadje Carovigno en de zee.

De woning is gelegen aan het einde van een landweggetje. De houten toegangspoorten gaan elektrisch open en leiden u naar de voortuin. Het pand combineert oud en nieuw met een liefdevol gerestaureerde trullo die is uitgebreid met een moderne villa.

Wanneer u binnenkomt, bevindt de trullo zich aan uw linkerhand en met zijn open haard en stenen elementen zorgt het voor een zeer gastvrije en gezellige lounge. Rechtdoor vindt u de ruime moderne open keuken met eethoek. Hier vindt u ook de enorme "termocamino" die niet alleen een mooi brandpunt is in de winter, maar ook warmte geeft aan de radiatoren door het hele huis.

Er zijn deuren naar de overdekte eet- en buitenkeuken die ook profiteert van de mooie kenmerken van het buitenste deel van de originele trullo.

Vanuit de keuken leidt de hal u naar de grote familiebadkamer en slaapkamers.

Er zijn drie slaapkamers, een master, een tweepersoonsbed en een single. De eenpersoonskamer kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een tweede badkamer met al het leidingwerk al op zijn plaats.

Het pand heeft een enorme garage aan de achterzijde, ideaal voor gebruik als speelkamer, fitnessruimte of studio. Alles is gebouwd volgens de hoogste standaard met dubbele beglazing, rolluiken, WiFi en high-tech alarmsysteem compleet met camera's en monitoren. Het huis is aan 2 kanten omgeven door een grote veranda, perfect om in de zomer of winter buiten te leven.

Er is een put voor uw eigen watervoorziening, ideaal als u besluit een zwembad toe te voegen en er is ook een moderne septic tank van Imhoff.

Het gehele terrein van 9.700 meter is omsloten door prachtige oude stenen muren en hekwerk.

Het land is overvloedig met veel olijfbomen en verschillende fruitbomen.

Uw kleine stukje paradijs! De woning ligt op 5 minuten van de plaatselijke stad Carovigno met zijn fantastische lokale restaurants en op 5 minuten van de prachtige stranden van Torre Guaceto. U bent ook slechts 4 km verwijderd van het kustplaatsje Specchiolla, waar u het hele jaar door verse zeevruchten kunt eten aan de kust.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies