Te koop een droom van een Villa met 2 Trulli

Dit object is gekenmerkt door de aanwezigheid van twee grote trulli, heel mooi gerestaureerd door ambachtslieden met typische lokale materialen, combineert “Villa dei Trulli” het verleden met het moderne. De villa heeft de woonoppervlakte van 100 m2 en is verdeeld in een grote open ruimte, twee slaapkamers en drie badkamers.

De trullo met drie kegels, van 40 vierkante meter, is verdeeld in open ruimte met aanleg voor kitchenette, slaapkamer en badkamer. De tweede trullo herbergt een prachtige ontspanningsruimte. Het gehele domein is uitgerust met twee stortbakken, geboorde put, zonnepanelen en airconditioning, nuttig voor de kwaliteit van het verblijf.

De ruime veranda en diverse hoekjes in de verzorgde tuin, zijn ingericht op het buitenleven. De grote whirlpool voor zes personen maak het compleet. Het land strekt zich uit over 8200 vierkante meter en herbergt verschillende fruitbomen en olijfbomen. Het is mogelijk om een ​​zwembad van 40 vierkante meter te bouwen.

Gelegen in een van de mooie wijken van Carovigno, ongeveer 5 km van de stad, 5 km van de kust van de jachthaven van Specchiolla en 6 km van de zee van het natuurreservaat van Torre Guaceto.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies