Gedeelte van Toscaanse boerderij van 100 m² met grote tuin te koop in Castagneto Carducci, op enkele minuten van het dorp Bolgheri en de zee. Bent u op zoek naar een huis op het platteland in Castagneto Carducci, met het gemak van diensten en de zee op slechts een paar minuten afstand? Of bent u op zoek naar een huis in Toscane voor de vakantie van uw gezin en wilt u op andere momenten een woning huren met uitstekende inkomsten op internationale markten? Dan kunt u deze advertentie beter goed lezen!

Op 5 km van de prachtige stranden van Marina di Castagneto en 2 km van het dorpje Castagneto Carducci vinden we dit exclusieve gedeelte van boerderij aan twee kanten vrij met 1150 m². van tuin en landbouwgrond, waar u desgewenst voor het plezier van uw kinderen ook een zwembad kunt realiseren. De woning, die zich op twee niveaus bevindt, bestaat op de begane grond uit een woonkamer met kitchenette met aan twee kanten toegang tot de tuin, hal en badkamer, terwijl op de eerste verdieping twee slaapkamers en een badkamer zijn. De woning heeft twee delen tuin, een aan de voorzijde die toegang geeft tot een betegeld gedeelte voor de ingang en het andere aan de voorzijde van het eetgedeelte, wederom met een betegeld gedeelte en pergola, en een gedeelte tuin – landbouwgrond , met een barbecue waar je met je vrienden heerlijke feesten kunt organiseren, met fruitbomen en enkele olijfbomen voor een oppervlakte van ca. 1000 m² volledig omheind.

Dus als u geïnteresseerd bent in het kopen van een huis op het platteland van Castagneto Carducci, met een grote tuin, autonoom, met privacy, zonder werk, handig voor voorzieningen, op korte afstand van het dorp Castagneto Carducci, een wandeling van een historisch en traditioneel restaurant met huisgemaakte gerechten, en een paar minuten van de prachtige dennenbossen en stranden van Marina di Castagneto Carducci……. dit exclusieve huis op het platteland van Castagneto Carducci is precies goed voor u! De woning is voorzien van aquaduct, elektra en onafhankelijk LPG verwarmingssysteem. Op 5 km van de prachtige stranden van Marina di Castagneto en 2 km van het dorpje Castagneto Carducci vinden we dit exclusieve gedeelte van boerderij aan twee kanten vrij met 1150 m². Allemaal prachtig, toch? Nu hebben we alleen een probleem…….Dit is de enige beschikbare oplossing op het platteland van Castagneto Carducci met deze kenmerken! Dus reageer voordat het te laat is….

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies