Deze zeer elegante villa is gebouwd in mediterrane stijl (royale veranda met bogen), met een totale oppervlakte van 0ngeveer 500 m² verdeeld over drie verdiepingen + zolder.

Kelder (215 m²): Biljartkamer/taveerne met open haard en aansluitingen voor keukenapparatuur, bergkelder, bijkeuken, fitnessruimte, badkamer, douche, ruimte voorbereid voor een sauna installatie, washok, stookruimte, en een garage 42 m² (betegeld) met automatische massief houten garagepoort.
Met minimale aanpassingen kan de kelder worden omgebouwd tot appartement, studio en/of kantoor.

Begane grond (164 m²): Prestigieuze eet-/woonkamer (84 m²), met elegante houten bogen, houten lambrisering, open haard, twee grote ramen (met uitzicht op de omliggende heuvels, het dorp Ostra Vetere met de torens van de kathedraal, en de top van de Monte Conero), en een zeven meter lange vrijstaande boekenkast in notenhout. Eethoek met pelletkachel, keuken (Scavolini), entreehal met houten panelen plafond, gastentoilet en veranda.

Eerste verdieping (155 m²): 5 slaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer en één met grote whirlpool, 3 badkamers met bad/douche, een gang naar het terras met kastenwand-garderobe, een terras van 30 m² met elektrisch zonnescherm, oleanders en buxus.

Tweede verdieping/zolder (95 m²): Kantoor/slaapkamer met badkamer en airconditioning, zolder, stookruimte.

Tuin (900 m²): volledig omheind – geen inkijk mogelijk door hoge hagen, palmbomen, magnolia bomen en een 150-jaar olijfboom. Mogelijkheid tot aanleg van een zwembad.

De woning is direct klaar voor bewoning.

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
PianoBekijk

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend

Locatie

Geen Recensies