Appartement te koop in een gerenoveerd boerencomplex met privétuin en gemeenschappelijk zwembad. Het complex ligt iets verhoogd gelegen op een schitterend historisch landgoed van 1000 hectare.

Het hoekgedeelte (waar dit appartement is gelegen) van het stenen boerencomplex heeft een oppervlakte van 200 m2 die comfortabel is verdeeld over één niveau. De kern is de centrale ruime woonkamer met open haard en eettafel en toegang tot het terras om buiten te eten. Aangrenzend is een goed uitgeruste woonkeuken. De hoofdslaapkamer met badkamer bevindt zich aan de ene kant en de andere twee bevinden zich aan de andere kant in een andere vleugel van het huis. Aparte berging voor gereedschap en tuinmeubelen en 2 parkeerplaatsen op de parkeerplaats bij de entree van de woning.

Eeuwenoude eiken kenmerken de vlakke tuin van 500 vierkante meter. Nog eens 3.500 vierkante meter is het condominium terrein rond de boerderij met olijfbomen en een groot zwembad dat wordt gedeeld door de eigenaren van de 6 units.

Het complex waarin het appartement zich bevindt, maakt deel uit van een consortium dat ongeveer 25 gerestaureerde boerderijen op het terrein groepeert, een 5-sterrenhotel in een historische villa en de boerderij die zorgt voor de wijngaarden met een aanzienlijke uitbreiding en schoonheid. Dit gemeenschappelijke consortium houdt zich bezig met de territoriale behoeften en voorziet in water, voert continu onderhoud uit op de wegen van het landgoed en organiseert de olijvenoogst op zowel condominium als particulier land. Het beheert ook een beveiligingsdienst en administratie voor alle individuele eigenaren. Een van de bijzondere privileges om hier te wonen is het gratis gebruik van het aangelegde park bij het hotel.

 

Energie klasse: F

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies