Kasteel uit 1700 te koop in het historische centrum van Cavallirio, ondergedompeld in vrede en rust.

Het kasteel, waarvan het hoofdgedeelte dateert uit 1770, leek oorspronkelijk een oratorium te zijn, evenals een plaats van gebed en gebed, genaamd "Isola San Rocco".

Tussen 1944 en 1948 werd het te koop staande kasteel vergroot en gerestaureerd door Ettore Bobbio, die het werk met grote zorg en passie uitvoerde.

De toren, die aanvankelijk rond van vorm en in slechte staat was, werd verhoogd tot 25 meter en er werden kantelen toegevoegd.

De schilderijen en fresco's zijn gemaakt door Prof. Pietro Gaddia van Eldo Andreoletti.

Het pand is verdeeld over verschillende niveaus, op de begane grond leidt de grote entree met originele fresco's naar de grote woonkamer met een belangrijke open haard, gevolgd door de studeerkamer, de keuken en de gastenbadkamer.

Alle vloeren op de begane grond zijn van marmer.

Ga verder op de schilderachtige trap die naar de eerste verdieping leidt met drie slaapkamers, waarvan één met een studeerkamer, en een grote badkamer.

Op deze verdieping is er een terras met uitzicht op de tuin.

Op de tweede verdieping bevindt zich een in de jaren 80 gerenoveerd zelfstandig appartement bestaande uit een woonkamer, keuken, drie slaapkamers en een badkamer.

Alle vloeren van de kamers zijn van parket. Een tuinhuisje wordt in de tuin geplaatst als nuttige functie voor recepties.

Dankzij de verdeling van binnen- en buitenruimtes is deze historische woning bijzonder geschikt voor gebruik voor B&B, zakelijke bijeenkomsten, workshops en alles wat met de evenementensector te maken heeft.

De privacy die door de locatie wordt gegarandeerd, stelt u in staat om te werken en te wonen in de historische villa die te koop staat, ondergedompeld in een historische en elegante omgeving.

Cavallirio ligt niet ver van Borgomanero, Arona en 30 minuten van het Ortameer.

De snelwegopritten van Genua en Milaan zijn gemakkelijk bereikbaar en in 35 minuten bent u op de luchthaven Malpensa.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies