Het is een authentiek en ongerept karakteristiek landhuis, te renoveren.

De locatie voldoet aan alle behoeften van de meest moeilijk te plaatsen liefhebbers van landelijke huizen: het is authentiek, het ligt in de natuur, het is geen ruïne, het heeft water, het heeft licht, het is in de natuur, het is toegankelijk via auto, enkele minuten van het Comomeer.

Het landelijke huis

Dit te renoveren huis met tuin gelegen in het mooie gedeelte van Molobbio; het landelijke huis omgeven door privé en vlak land van 600 vierkante meter. Het is verdeeld over twee verdiepingen voor een totaal van 120 vierkante meter en geniet van een prachtig uitzicht op het groen met enkele plekken op het Comomeer. De verticale structuur is in oude steen, met de hand gemaakt rond 1800. De plaat tussen de twee verdiepingen is al gerestaureerd en is van hout. Het is een mooi voorbeeld van een landelijk huis, moeilijk te vinden.

Het grote pluspunt van deze woning is de gemakkelijke toegang, de mogelijkheid om aan te sluiten op alle openbare voorzieningen zoals water, licht en gas. Het land is volkomen vlak en erg plezierig, en gemakkelijk te renoveren!

En last but not minder de prijs die het zijn geld waard is.

De locatie

Molobbio is een fractie van de gemeente Schignano, zeven kilometer boven Argegno. Molobbio ligt op een prachtige plek in het midden van de vallei en geniet van geweldige uitzichten op het meer en de Alpen, het is een bijzondere plek vol rust en groen.

Energie klasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies