Landhuis met bijgebouwen en uitgestrekte grond met olijfgaard en bos in Contrada Colle Vertiere

Huis op twee niveaus (ongeveer 200 m2) met 2-3 slaapkamers en 2 badkamers, grote bijgebouwen en land van ongeveer 15.000 vierkante meter met productieve olijfgaard en bos van hoge bomen. De bouw van het huis dateert uit 2011 en de daaropvolgende jaren, bestaande uit begane grond en kelder, het is in een panoramische positie op korte afstand van de stad. Na het oversteken van een oprit of een voetgangerspoort, komt u op een grote omheinde binnenplaats die de twee niveaus van het huis verbindt met hun respectieve ingangen met gepantserde deuren bedekt met hout. De bovenverdieping is voorzien van een (geventileerd) houten dak, toegankelijk via een mooie veranda en u bevindt zich in een grote woonkamer gevolgd door een badkamer met douche en twee slaapkamers. Een interne houten en metalen trap stelt u in staat om het lagere niveau te bereiken met een grote keuken / eetkamer waar een hout gestookte thermo-open haard bedekt met lokale stenen en bakstenen opvalt, bijkeuken, kelder / gootsteen en een kantoor dat ook kan worden gebruikt als een extra slaapkamer. Vanaf het lagere niveau komt u direct uit op de binnenplaats, gedeeltelijk verhard en met een panoramisch uitzicht, die ruimte biedt voor buitenactiviteiten en toegang tot een nuttig magazijn naast het huis. Verwarming en sanitair warm water worden geleverd door twee systemen die alternatief kunnen worden gebruikt: gas met wandradiatoren en boiler in de technische ruimte, of hout gestookte thermo-open haard. De buiten- en binneninrichting zijn van hout en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en buitensluitdeuren. De vloeren zijn van aangenaam rustiek keramiek. Het bovenste deel van het huis was ook geïsoleerd met een dikke thermische laag, het onderste keldergedeelte was aan drie zijden perfect geïsoleerd met een dichtgeknoopte omhulling en afvoermaterialen.

Energieklasse PT = E, EPgl nren 146,97 – Epgl ren 1,40 kWh / m² jaar, CO2-uitstoot 29,60 kg / m² jaar

Enegratic Class S1 = C, EPgl nren 73,56 – Epgl ren 0,65 kWh / m² jaar, CO2-uitstoot 14,81 kg / m² jaar

De bijgebouwen, op een paar meter afstand van het huis, zijn twee rechthoekige structuren verdeeld in verschillende kamers bedoeld voor kleine industriële activiteiten, maar momenteel gebruikt als schuren / magazijnen.

Het land van 15.000 vierkante .m. strekt zich grotendeels stroomafwaarts van het huis uit, zachtjes aflopend naar een kleine vallei en verder. Een deel bestaat uit een prachtig eikenbos waardoor er ook een extra oprit naar het pand is vanaf de State Road, wat ook handig is voor landbouwvoertuigen om het land te betreden en direct naar een natuurlijke bron "Fonte Filetto" te gaan. Een ander deel van het land is bouwland met de aanwezigheid van talrijke goed onderhouden en zeer productieve olijfbomen.

Civitaquana is een klein stadje in de provincie Pescara met ongeveer 1.200 inwoners op 550 m. boven de zeespiegel in de buurt van het Nationaal Park Gran Sasso. In het dorp zijn er verschillende bars, een paar winkels, het postkantoor, de apotheek en de over het algemeen noodzakelijke diensten. De stad Pescara, met de stranden van de Adriatische Zee, de treinstations en de internationale luchthaven ligt op ongeveer 30 'afstand.

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies