Mooi vrijstaand landhuis op twee niveaus met groot portico, garage en land, inclusief bebouwbaar perceel en een klein deel van het bos met een stroompje. Het gehele pand is omheind. Uitstekend om een B&B te beginnen.
De huizen bestaan ​​uit:
Begane grond met badkamer, grote ingebouwde keuken met gewelfd plafond en open haard, veranda met extra keuken, grote woonkamer met 2 openslaande deuren (mogelijkheid om een ​​tweede openhaard te creëren) en 1 wasruimte (gebruik   optioneel omdat het 1 venster heeft).
Eerste verdieping met 3 slaapkamers, 2 met balkons en 1 met een Franse deur naar het terras met uitzicht op de portiek.
De 3 kamers zijn verbonden met een appartement met een aparte ingang en bestaat ​​uit 1 badkamer, 1 slaapkamer en 1 keuken.
De villa heeft een volledig gerenoveerd gedeelte en een recent gebouw (ongeveer 10 jaar). Het gerenoveerde gebied omvat de keuken met open haard en de badkamer op de begane grond en een appartement met een onafhankelijke ingang op de
bovenste verdieping met een houten balkenplafond en een bakstenen vloer.
Het hele huis heeft aluminium rolluiken en dubbel thermisch glas, terwijl de vloeren van het nieuw gebouwde gebied zich bevinden
parket en porselein.
Voor verwarming heeft u twee opties, hetzij gas of pellet of hout opgeslagen in de buitentent aan de voorkant van het huis.
Het huis ligt aan de provinciale weg en op loopafstand van de stad. De stad biedt alle diensten (apotheek /bar / supermarkt / postkantoor / bank / etc). Strategische positie van de zee en de berg kunnen worden bereikt in ongeveer 30 minuten. Het pand beschikt over een prachtige eeuwenoude eikenboom!

Energie klasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies