Het komt zeldzaam voor, dat een dergelijk uniek project op de markt komt in één van de mooiste regio’s van Italië – het tijdloze Comomeer. Gelegen aan een baai in het noorden van het Comomeer, heeft dit object een totaal grondoppervlak van bijna 11.000 m², en gaat het eigenlijk om vier woningen op het gehele landgoed.

De belangrijkste villa, nieuw gebouwd, is ontworpen om de ultieme beleving in luxe leven te bieden, en het tegelijkertijd perfect te combineren met de natuurlijke buiten omgeving. Dusdanig dat men zelfs binnen in het huis de sensatie ervaart van het één zijn met de natuur. Het gebouw, ontworpen om het meest energie efficiënte gebruik te behalen (energielabel A+), biedt gecentreerd een overdekt zwembad en een fitnessruimte, aan weerszijden grenzend aan woon-/leefruimtes en slaapzones. U vindt daar 3 slaapkamer met badkamers en suite, een studeer-/kantoorruimte, woonkamer en keuken. In de kelderverdieping bevindt zich een ondergrondse garage, groot genoeg voor 6 auto’s, een sauna, een Turks bad, en een grote technische ruimte waarin het huis wordt beheerd. Het geheel wordt afgebouwd naar wens van de koper.

Het pand is georiënteerd op het zuiden, en biedt een ronduit spectaculair uitzicht op het meer en de bergen rondom. Aan de voorzijde van het pand ligt het strand, en is er een eigen haven om makkelijk de boot aan te meren. De tuin is enorm met grote volwassen bomen, en er is ook een (te renoveren) tennisbaan.

Wat verder van het meer bevindt zich de andere villa, met een interieur dat is afgewerkt volgens de hoogste normen, omringd door overdekte terrassen, en waar vandaan u het prachtige uitzicht optimaal kunt bewonderen. Hieronder vindt u een ondergrondse garage voor 4 auto’s.
Er zijn nog twee kleinere huizen op het landgoed, welke kunnen worden gebruikt voor de gasten en het personeel. Het landgoed wordt aangeboden in zijn geheel, met alle huizen, gronden en de haven.

Met de ligging in Colico, gebouwd aan een natuurlijke baai van het Comomeer, zorgt dit object voor maximale privacy en luxe. De technische installaties zijn state of the art, en belangstellingen dienen te informeren voor verdere uitleg.
Colico zelf heeft alle voorzieningen die men zou kunnen wensen – restaurants, bars, winkels. Het ligt op 15 minuten afstand van Lecco, en dicht bij de fantastische skigebieden van Davos en St. Moritz in Zwitserland.

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
Esterno 1Bekijk
Esterno 2Bekijk
ArredoBekijk

Kenmerken object

  • Energielabel A
  • Nabij Skigebied

Locatie

Geen Recensies