Deze villa is met grote zorg en liefdevol gebouwd, in een combinatie van originele en moderne materialen, om zo naadloos in de natuurlijke omgeving op te gaan: de stenen uit de magnifieke omliggende bergen, en de glazen wandpanelen om het verbazingwekkende landschap rond het Comomeer volledig en optimaal te ervaren in alle seizoenen. Hier is het perfect rustig en mooi. Vanaf de bovenste bedekte terrassen welke zich aan alle zijden bevinden, kunt u genieten van zowel de zonsopgang als zonsondergang, uitkijken over het water van het meer en kijken naar de voorbijgaande boten. De uitzichten zijn gewoon adembenemend.

Het huis is gebouwd met twee woonlagen, en kan gebruikt worden als een eengezinswoning of als twee afzonderlijke appartementen, omdat elk verdieping zijn eigen woonkamer en keuken heeft. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, en 2 slaapkamers en een badkamer op de tweede, allemaal in uitstekende staat. Onder de villa bevindt zich een gewelfde kelder voor wijnopslag, een sauna en een fitnessruimte. Ook vindt u op dit niveau de ondergrondse garage van 80 m² (groot genoeg voor 5 auto’s) en de bijkeuken.

In de tuin ligt het zwembad met zonneterrassen; alles bij elkaar maakt het een zeer gewild huis aan het Comomeer. De stad Colico ligt in de buurt, en heeft alle voorzieningen. De woning ligt op slechts 15 minuten van Lecco, en de skigebieden van Davos en St. Moritz in Zwitserland zijn erg makkelijk bereikbaar.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel D
  • Nabij Skigebied
  • Zwembad

Locatie

Geen Recensies