Ruime studio te koop met terras in de buurt van het meer. Het is gelegen in Colonno dorp op een steenworp afstand van het strand en het meer.

Het appartement is een ruime studio van circa 70 smq. Het bestaat uit een grote woonkamer verbonden met een slaapgedeelte via een schuifdeur. Een semi-bewoonbare keuken en een badkamer met douche. Vanuit de keuken en woonkamer kunt u genieten van een aangename glimp van het meer. Het appartement is gerenoveerd. De studio heeft een terras van waaruit u kunt genieten van de glimp van het meer. Perfecte gelegenheid om een eenvoudige plek te hebben om te genieten van de schoonheid van het Comomeer en de bergen.

Colonno is erg beroemd, vooral omdat het het startpunt is van de beroemde Groene Weg van het Comomeer, die Colonno met Tremezzo verbindt via een schilderachtige wandeling door de meest karakteristieke landschappen van het meer. Colonno is een klein dorp, maar biedt een aantal diensten zoals bar, kleine supermarkt, kapper en openbare bus. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van Argegno.

Dit dorp heeft een nog steeds interessante vastgoedmarkt omdat het de maximale prijzen nog niet heeft bereikt. De markt groeit voortdurend. Het is nog steeds mogelijk om onroerend goed in topposities te kopen voor een aantrekkelijke prijs.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies