Mooi appartement op de eerste verdieping van een typisch huis aan het meer, perfect gerenoveerd en goed onderhouden. Klaar om te leven en intrekken.
Gelegen in Colonno een rustig en leuk dorp, niet ver van het Comomeer.
Het appartement in Colonno met uitzicht op het meer en een garage op de eerste verdieping is in een goede staat, klaar om te wonen met onafhankelijke verwarming. Het bestaat uit een entree, een woonkamer met open keuken en een grote slaapkamer met tweepersoonsbed beide met prachtig uitzicht op het meer en met uitzicht op het balkon, een kleine slaapkamer en een badkamer met uitzicht op een kleine buitenruimte. Het appartement beschikt over een garage van 28 m² daarnaast een kelder gedeeld met andere bewoners.
De locatie: Colonno is een oud vissersdorp van middeleeuwse oorsprong. Het historische centrum is charmant met zijn lange stenen trappen en kleine oude bruggen. Colonno wordt doorkruist door de Green Way, een beroemd voetgangers pad dat van Argegno naar Tremezzo loopt en de oude dorpen doorkruist en fantastische bezienswaardigheden en belvedere-punten biedt. Er is een aangename "promenade" die langs het water loopt en leidt naar een klein gratis strand, een kleine haven en een veilig gebied voor kinderen. Colonno heeft een nog steeds interessante onroerendgoedmarkt omdat deze nog niet de maximale prijzen heeft bereikt. De markt groeit voortdurend, maar het is nog steeds mogelijk om onroerend goed in topposities te kopen voor een aantrekkelijke prijs.
Energie klasse: G

 

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies