Deze robuuste woonboerderij (400 m²) in het buitengebied van Doglio, volledig opgetrokken uit natuursteen, is in de jaren tachtig compleet gerenoveerd, maar behoeft aan de binnenzijde opnieuw enige modernisering.

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en eetkamer, beide voorzien van een grote open haard, de keuken, bijkeuken, kantoorruimte en de badkamer voorzien van toilet en ligbad.

De eerste verdieping is te bereiken via een houten wenteltrap vanuit de eetkamer of een houten trap vanuit de woonkamer. Er bevinden zich 6 slaapkamers, waarvan 1 met badkamer, en 2 separate badkamers, alle voorzien van douche en toilet. Alle slaapkamers beschikken over een vide, te bereiken via houten trappen.

Aan de voor- en achterzijde heeft de woning veranda's  op de begane grond, en op de eerste verdieping zijn de slaapkamers aan de achterzijde voorzien van een terras. Verder is er een schuur welke gerestaureerd moet worden.

De woonboerderij, te bereiken via een eigen grind/rots pad, is gelegen op 500 meter hoogte op een perceel van 20 hectare. Verdeeld in een wijngaard van 2 hectare met Chardonnay en Merlot druiven, 2 hectare olijfbomen, 8,5 hectare bos en 7,5 hectare landbouwgrond. Tevens loopt over het perceel de rivier Faena.

De omgeving is werkelijk fantastisch, op deze unieke locatie heerst nog werkelijke rust en stilte. Ook ’s nachts valt er volop te genieten van de natuur, zo is de sterrenhemel er adembenemend en wordt de stilte alleen doorbroken door het geluid van een wild zwijn, vos of hert.

Als men op zoek is naar iets anders dan natuur, is de stad Todi op 15 minuten rijden, Perugia op 40 minuten rijden en Rome op 1,5 uur reisafstand. Deze steden zijn met hun eigen cultuur een aangename afwisseling.

Dit unieke object is vooral geschikt voor rustzoekers, wijnliefhebbers of mensen die een agriturismo willen opzetten. Het object is beslist een bezichtiging waard en in de verkoop tegen een hele goede prijs. Echt een buitenkans.

Loading

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies