Geniet van het mooiste uitzicht op het meer vanuit dit hoogwaardige appartement met spectaculair uitzicht op het meer en wellnessruimte.

Het appartement is gelegen in een aangenaam gebouw van vijf appartementen. Het gebouw was een oude fabriek omgebouwd in een eigentijdse lijn en innovatieve plattegronden, ontworpen om de geweldige locatie van het Comomeer aan te vullen. Het is een welkome onderbreking van de gebruikelijke architectuur van het meer. Het biedt grote ruimtes doordrenkt met natuurlijk licht en beglazing over de volledige breedte maakt optimaal gebruik van het uitzonderlijke uitzicht over het meer. De daktuin en het terras zijn de ideale plek om het landschap overdag te zien veranderen en de prachtige zonsondergang. Het interieur wordt gespecificeerd door een ervaren ontwerper wat tot uiting komt in de hoogwaardige materiaalkeuze.

Het appartement heeft een eigen lift en een dubbele garage.

Het appartement is verdeeld over drie verdiepingen en biedt de belangrijkste woonkamer op de begane grond, bestaande uit entree, een brede woonkamer met een grote schuiframen op het balkon, grote keuken, 3 slaapkamers waarvan één ensuite, 2 badkamers, een balkon met uitzicht op het meer. De bovenste verdieping biedt ruimte voorbereid voor het maken van een keuken, loggia en een breed en prachtig dakterras.

De onderste verdiepingen bestaan uit de wasruimte, berging en een dubbele garage. Het appartement heeft een eigen toegang tot het wellnesscentrum en alle verdiepingen zijn verbonden door een interne lift en een eigen trap. Het appartement heeft ruime parkeergelegenheid voor de gasten.

Plaats: Faggeto Lario is een dorp op het platteland. Het is zeer charmant en biedt een ongerepte natuurlijke omgeving, vele wandelpaden, kunst en cultuur. Het dorp ligt aan de oostelijke oever van het Comomeer. Faggeto werd geboren uit de vereniging van de gehuchten Riva, Lemna, Molina en Palanzo. Deze gehuchten zijn erg oud en wandelend door de straten geplaveid met oude stenen kunt u de oude en adellijke huizen bewonderen. Eens per jaar is het mogelijk om de druivenpers uit 1572 te bezoeken. De stad biedt diverse restaurants, het lido, boten en watersportuitrusting verhuur service. De navigatieveerboot van het Comomeer bereikt de beroemde steden aan het Comomeer, zoals Cernobbio, Menaggio, Laglio, Moltrasio, Bellagio, Tremezzo en Como. Het centrum van de stad Como ligt op 15 minuten met de auto en de internationale luchthaven Milaan Malpensa is met de auto in slechts 60 minuten te bereiken.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies