Prestigieuze boerderij gelegen in de regio Le Marche, in Midden-Italië. De woning is verdeeld over drie niveaus. In de kelder zijn er zeven kamers, een grote taverne, een badkamer, wasruimte, een kelder en een grot. Op de begane grond bevindt zich de living: grote woonkamer met open haard, keuken, eetkamer en een studeerkamer. De eerste verdieping, bedoeld als slaapgedeelte, bestaat uit drie slaapkamers, waarvan een suite en een badkamer. Het huis is omgeven door een charmante binnenplaats met hoge bomen en sierplanten.

Vooral 's avonds mooi dankzij de schilderachtige verlichting. De woning beschikt over een terras toegankelijk vanuit de keuken en een olijfgaard.

 

Deze prestigieuze boerderij in de regio Marche van onbetwiste charme is gemaakt met behulp van teruggewonnen en waardevolle materialen. Gebouwd met gewapend beton dragende structuur, vloeren en dak. Het is dus een uitstekende anti-seismische structuur. Natuurlijk werd de gevel gebouwd met teruggewonnen stenen, typisch voor het gebied. De vloer is gemaakt van parket in het slaapgedeelte, handgemaakt terracotta door de rest van het huis. De armaturen zijn in hout op de luiken. Massieve deuren. Houten binnendeuren. Het elektrische systeem is in perfecte staat van onderhoud. Verwarming met aardgasketel. Natuurlijk zijn de badkamers in perfecte staat. Opmerkelijk zijn de prachtige open haard in de woonkamer en de uitstekende materialen van deze woning.

Energie klasse: C

Deze prachtige en prestigieuze boerderij is gelegen in Piane di Falerone, een gehucht van Falerone,  gemeente in de regio Marche (Italië). Dit gebied heeft een panoramisch uitzicht op de omliggende heuvels en dorpen. Perfect voor de nabijheid van alle basisbehoeften en niet ver van de stad Fermo van het Sibillini-gebergte en de Adriatische kust. De steden Porto Sant'Elpidio en Porto San Giorgio zijn in 20 minuten met de auto te bereiken.

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies