In Valley D'Itria vindt u deze mooie nieuw gebouwde villa met 2 slaapkamers. Het is volledig gemeubileerd en de prijs is inclusief alle meubels en instap klaar. De villa wordt geleverd met alle certificaten en voldoet aan de huidige wet- en regelgeving qua voorzieningen.

De vallei heet Canale di Pirro, die prachtig is met al zijn wijngaarden en boomgaarden en zich uitstrekt over 13 km. In het kleine woongehucht Cocolicchio is deze villa een van de vijf. De privéweg leidt naar de ingang met poorten. Binnen heb je de tuin van 1000 m² en de sfeervolle rood geschilderde villa.

De veranda ligt op het westen en komt binnen, er is de woonkamer met open haard, een moderne keuken met gasfornuis, vaatwasser en vrijstaande koelkast en vriezer. De hal brengt u naar de op het oosten gelegen tweepersoonsslaapkamers en de moderne badkamer. Aan de achterzijde leidt een wenteltrap naar het ruime dakterras met een prachtig uitzicht op het westen van deze geweldige vallei.

De locatie is geweldig en binnen 4-10 minuten bereikt u 10 restaurants en 6 km van Fasano. Naar de ADRIATISCHE stranden is het ongeveer 12-15 minuten.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies