Een ruime familievilla met 11 kamers is te koop. De accommodatie is gelijkvloers en momenteel onderverdeeld in twee afzonderlijke appartementen. Het voorste appartement heeft een groot verhoogd terras, brede hal, woonkamer met open haard en terraskamer met toegang tot de tuin. Vanuit dit appartement heeft u toegang tot het dakterras van 280 m² met 360 graden vrij uitzicht over de omgeving, over de vallei naar Selva di Fasano aan de andere kant Het achterste appartement heeft de overdekte veranda, 2 salons, 4 slaapkamers en 2 badkamers. De totale netto vloeroppervlakte van de villa is 250 m². Daarnaast is er een garage van 50 m² en opslagfaciliteiten, een groot verhoogd terras aan de voorzijde met uitzicht op de vallei, een veranda op het zuiden, een pizzaoven en een volgroeide tuin en velden rondom de villa. Hier vindt u volwassen kersenbomen, vijgen, peren, abrikozen, pruimen, walnoten, olijfbomen en nog veel meer. Het land is een hectare (2,5 acres) en het grootste deel is een open, glooiend veld, dat geschikt zou zijn om wijnstokken of iets dergelijks te laten groeien.

Het dakterras kan worden omgebouwd tot een zomerse woonkamer met pergola, zonnedak, zomerkeuken, stenen tafels en banken en genieten van het spectaculaire uitzicht.

De villa gebouwd in 1970 behoeft modernisering en kan ontwikkeld worden tot een moderne B&B, agriturismo, in het ene deel wonen en het andere verhuren of de gehele woning combineren tot één grote gezinswoning. CasaPuglia biedt professioneel vastgoedbeheer en verhuurdiensten.

Technisch:

De woning is aangepast aan het elektriciteitsnet.

Warm water wordt geproduceerd door elektrische boilers.

Centrale verwarming is wandradiatoren die worden verwarmd door een gasboiler en gastank.

Het pand heeft momenteel een waterreservoir, gevuld door vrachtwagentransport van zoet water, maar het is mogelijk om aan te sluiten op leidingwater.

De villa heeft een septic tank systeem welke vernieuwd dient te worden met een modern Imhoff systeem.

Een zwembad van maximaal 10 m x 4 m kan worden geïnstalleerd, onder voorbehoud van goedkeuring van de planning.

Als onderdeel van de modernisering kunnen zonnepanelen worden geplaatst, ook voor warm water.

 

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies