Te koop zeer unieke en bijzondere villa in Favale di Malvaro.

Gelegen in een vallei, op 5 min van het mooie dorp. Het palazzo is gebouwd in 1895, en er zijn veel originele details zoals fresco plafonds en mooie houten vloeren behouden en gerestaureerd. Momenteel wordt de villa nog uitgebaat als B&B en Osteria restaurant, maar kan ook gebruikt worden als alleen woonhuis/tweede woning.

De villa heeft 3 verdiepingen en is als volgt ingedeeld:
Souterrain: woonkamer/keuken. Natte ruimte en badkamer, 2 slaapkamers. Openslaande deuren naar de tuin. Toegang tot schuur/stookruimte met CV voor het hele pand, te stoken op hout en gas.

Begane grond: 2 grote ruimtes, voorheen woon en zitkamer, nu in gebruik als restaurant, goed te gebruiken als eet en zit-kamer voor B&B. Professionele keuken. Groot toilet/ruimte mogelijk uit te breiden tot badkamer voor B&B.

Eerste verdieping: 4 slaapkamers waarvan nu één dient als opslagruimte, 3 Slaapkamers met originele fresco plafonds. Kleine badkamer met wastafel, toilet/bidet en douche. De villa heeft een toren met een dakterras. Verder is er een grote tuin met groot overdekt terras, relax zones en een buiten BBQ. De villa is voorzien van een nieuw dak en elektra.

Op circa 12 minuten rijden via een kronkelende weg vindt men meerdere winkels, en op 20 minuten rijden een grote supermarkt. Ongeveer 30 minuten verwijderd van het strand van Chiavari, een gezellig stadje met een leuke markt en mooie/chique winkels onder oude bogen.

Loading

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels Italiaans Duits

Kenmerken object

  • Energielabel D

Locatie

Geen Recensies