Een prachtige gelegenheid om een ​​actieve activiteit van Agriturismo te bezitten, inclusief alle vergunningen en met land van 1 hectare tot 30 hectare.

Het complex bestaat uit een landhuis van 675 vierkante meter volledig gerestaureerd met een vrijstaand bijgebouw van 120 m2 met uitbreiding tot 170 m2, plus het kan worden verplaatst binnen de grenzen van het pand tot 150 meter van de huidige site. Het volume van het bijgebouw kan elke bestemming hebben, inclusief woning voor de eigenaars en voor de toeristen.

Het landhuis is verdeeld over drie verdiepingen van elk 225 m2 meter en verdeeld volgens de volgende beschrijving:

Begane grond van 225 m2, bestaande uit een recreatieruimte en eetkamer, professionele keuken met open haard voor grillen en koken op de open haard, gastentoilet, badkamer voor gehandicapten, badkamer voor personeel, wasruimtes, twee kamers met eigen badkamer, kantoor met badkamer en technische ruimte.

Eerste verdieping van 225 m2 met 4 appartementen, waarvan drie met keuken, woonkamer en open haard, slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer, één met keuken en open haard, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamers met tweepersoonsbed en badkamer.

Tweede verdieping van 225 m2 met keuken, twee slaapkamers en een badkamer (momenteel in gebruik bij de eigenaren).

Het hoofdgebouw en het bijebouw bevinden zich in een vlakke tuin van 5000 vierkante meter met een parkeerplaats, een speelplaats voor kinderen en een ontspanningsruimte omgeven door een uitstekend onderhouden olijfgaard.

Het is mogelijk om naar behoefte extra grond te kopen tot 30 hectare, waarvoor de vraagprijs 15.000 euro per hectare is.

Het is mogelijk om een ​​of meer zwembaden te installeren en met de toevoeging van extra grond, een camping voor tenten of campers tot 25 plaatsen te realiseren.

De gemeentelijke toegangsweg is in perfecte staat. Vanaf de boerderij bereikt u de zee in ongeveer 30 minuten en de bergen (Monti Sibillini) in ongeveer 45 minuten.

De boerderij ligt op een uitzonderlijke locatie, zodat u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels onderbroken door de oude middeleeuwse dorpen.

Deze eigenschap biedt een unieke kans om onmiddellijk een succesvolle accommodatie te starten

Energie klasse: C

 

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies