Casale Il Giardino Secreto

Typische bakstenen boerderij van ongeveer 300 m² op twee verdiepingen met een aangrenzende garage van ongeveer 20 m² en een vrijstaand accessoire van ongeveer 65 m². De gebouwen liggen op een goed onderhouden tuin met volwassen planten ook fruit en een olijfgaard die gemiddeld 40 liter extra virgine biologische olijfolie per jaar produceert.

In de tuin is er een prachtig 10 bij 6 meter bovengronds zwembad, omgeven door inheemse planten. Het woongedeelte van de boerderij ontwikkelt zich op de twee verdiepingen: op de begane grond vinden we een woonkamer met open haard, een keuken en een bijkeuken; van een interne trap leidt naar de eerste verdieping waar we twee andere woonruimtes vinden, een met een open haard de ene zonder, deze laatste zou zeker een extra slaapkamer kunnen worden, er zijn ook drie zeer grote slaapkamers een kast en twee badkamers.

Op de begane grond is er ook een groot magazijn van ongeveer 90 vierkante meter dat kan worden omgezet tot woonruimte. De woning is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving aan het einde van een witte lokale weg in goede onderhoudsomstandigheden, het is omgeven door de natuur, geïsoleerd maar niet verloren. Dankzij de zuidelijke ligging genieten alle kamers van 's morgens tot' s avonds van een perfecte helderheid van het natuurlijke licht van de zon.

De boerderij is in de jaren '90 volledig gerenoveerd door de vorige eigenaren en verkeert in perfecte structurele staat, het interieur is ongeveer zes jaar geleden volledig opnieuw ingericht door de huidige eigenaren, ze hebben ook de prachtige comfortabele veranda van ongeveer 60 vierkante meter toegevoegd, en het zwembad bovengronds. De woning is voorzien van elektriciteit, stromend water en LPG. De afvoeren zijn aangesloten op de septic tank.

Gezien de benijdenswaardige nabijheid van het historische centrum van de middeleeuwse stad van romaanse oorsprong van Fermo (slechts 8 km) en de Adriatische Zee (slechts 15 km), is deze accommodatie uitstekend geschikt voor zowel privégebruik als toeristische accommodatie als bed and breakfast of appartementen verhuur, in feite dankzij het magazijn van 90 vierkante meter op de begane grond van de boerderij, en aan het vrijstaande accessoire van 65 vierkante meter dat kan worden uitgebreid tot 90 vierkante meter waarmee maximaal drie of vier onafhankelijke appartementen kunnen worden gerealiseerd om te verhuren aan de  vele toeristen die elk jaar hun vakantie in Le Marche doorbrengen.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies