PRIJS VERLAAGD. Oude boerderij met 6 ha land, 1600 olijfbomen, in Fermo, op slechts 10 minuten van de zee. Het dorp heeft alle essentiële voorzieningen, apotheek, supermarkt, banken, scholen, restaurants, bars.
De luchthaven van Falconara ligt op ongeveer 40 minuten rijden.
Oude boerderij uit 1885, gerenoveerd in 1970 met omheinde binnenplaats van 1200 m², schuur van 100 vierkante meter, diverse landbouwmachines, kelder, grot van 100 vierkante meter en aangrenzend terrein van 60.000 vierkante meter beplant met olijfbomen (1600 piante).
Op de begane grond is er een keuken met open haard, kelder ingericht met houten tafels en banken, de lokale voorzieningen van verschillende staan in verbinding met de keuken.
Op de eerste verdieping, de entree (hal), 3 slaapkamers waarvan 2 onafhankelijke dubbele en een aangrenzende, grote badkamer. De woning is voorzien van olieverwarmingssysteem is aangesloten op het elektriciteitsnet, het telefoonnet en eventueel op het gemeentelijk water.
Het pand heeft ook, binnen de omheinde binnenplaats, een goede autoclaaf en elektrische pomp. Vrijstaand van de woning staat het pand dat vroeger in gebruik was als kelder en garage.
Buiten het hek, aan de zijkant van de heuvel, is een grot die geschikt is voor het bewaren van wijn. Ten slotte biedt het externe koetshuis aan het hek van het pand, met directe toegang op de grond, onderdak aan de landbouwapparatuur, die bij de verkoop is inbegrepen, evenals de meubels van het huis.
De boerderij is bewoonbaar, maar heeft wat moderniseringswerk nodig, er zijn oude balken en verwarming met radiatoren, open haard op begane grond en eerste verdieping.
Verwarmingssysteem, alle diensten aangesloten, goed, het huis met tuin is omheind.
Landbouwbedrijf, zeer goede investeringsmogelijkheid voor de productie van olijfolie.

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies