Gedeeltelijk gerestaureerde huizen, prachtige locatie met uitzicht op zee….
Woningen op het prachtige platteland van Marche met een prachtig uitzicht op zee, dit aanbod bestaat uit twee huizen, waarvan er één gerestaureerd wordt verkocht en de andere om te voltooien.
Geweldige kans om een ​​mooie activiteit of familiehuis te creëren op slechts 5 minuten van het strand.
Het onroerend goed te koop in Le Marche, met een prachtig uitzicht op zee, ligt op slechts 5 minuten van winkels en het strand. De verharde toegangsweg is in goede staat.
Het ligt op 10 minuten van de afrit van de snelweg en op ongeveer 45 uur van de luchthaven van Ancona.
Dit prachtige privé-bezit heeft een prachtig panoramisch uitzicht op zee, op slechts 5 minuten van het strand.
De woning bestaat uit 2 vrijstaande huizen: een van ongeveer 320 m², gedeeltelijk gerestaureerd het andere huis van 150 m², wordt verkocht afgewerkt en mist alleen de vloeren en badkamers meubels, welke reeds gekocht zijn en het schilderen van de muren.
Het hoofdgebouw van ongeveer 320 m² is verdeeld over 3 verdiepingen en is gedeeltelijk gerestaureerd, met alle systemen reeds geïnstalleerd, badkamers meubels en vloeren reeds gekocht.
Het grote huis heeft op de begane grond ongeveer 140 m², een grote open ruimte met woonkamer, keuken, badkamer en een loggia om te genieten van het uitzicht en de frisse lucht in de zomer, op de eerste verdieping, 80 m², 3 slaapkamers en 2 badkamers en op de tweede verdieping, ongeveer 80 m², 1 of 2 slaapkamers en mogelijk 1 badkamer creëren.
Het tweede huis van circa 150 m2, verkocht afgewerkt, mist alleen de vloeren en badkamers meubels, maar reeds gekocht en het schilderen van de muren.
Het land rond het huis, ongeveer 4000 m², is bijna vlak en je kunt gemakkelijk een mooie tuin met zwembad maken, indien gewenst.
Het pand is onlangs onlangs gerenoveerd, met alle moderne systemen met domotica, seismische en thermische coatingsystemen, heeft prachtige glazen ramen naar de zee en plafonds met houten balken, in het kleinere huis.
Deze woning is uitermate geschikt voor zowel residentiële als een mooie toeristische onderneming.

Energie klasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies