Gedeeltelijk gerenoveerde boerderij met uitzicht op de zee en het Sibillini gebergte, op slechts 300 meter van het centrale plein van het dorp. Woonoppervlakte van 116 m² met tuin van 2600 m² te koop.

De boerderij is ontwikkeld op twee verdiepingen: begane grond grote open ruimte die uitkomt op de tuin en het uitzicht, keuken, bijkeuken, badkamer, grotten en de eerste verdieping 2 slaapkamers en badkamer.

De tuin is 2600 vierkante meter is niet omheind. Het uitzicht gaat van de zee naar de Sibillini en ligt op het zuid-oost-westen. De boerderij is gerenoveerd volgens anti-seismische voorschriften, waarbij voorzieningen zijn getroffen voor de plantpassages en interne scheidingen. Het volume kan worden uitgebreid. Het huis is gelegen aan de rand van de oude muren en ligt op slechts 300 meter van het centrale plein. Absoluut een zeer panoramische en bijzondere positie.

U kunt de accommodatie te voet bereiken vanuit het historische centrum of met de auto via een oude gemeenteweg. Deze toegangsweg is bijzonder steil en het onderhoud is voor rekening van de gemeente.

De boerderij ligt op 11 km van de kust – strand en op 11 km van de snelweg A14

Energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies