Prachtige typische Liguria Casale Villa met 4 verdiepingen en een Mansarda (zolder verdieping) met terras, kleine tuin en uitzicht op zee.
Oorspronkelijk waren het twee wooneenheden, en de gehele casale bestaat nu uit appartementen en wordt ook verhuurd als B&B. Totaal zijn er 5 slaapkamers en 5 badkamers.

Iedere verdieping heeft een woonoppervlakte van ongeveer 50 m². De Mansarda, welke nu als keuken gebruikt wordt, is 20 m² groot, evenals het dakterras met zicht op zee.
De verdiepingen 2, 3 en 4 zijn verdeeld in een appartement met woonkamer met open haard, keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. De begane grond is een monolocale (studio) met badkamer. Op de eerste verdieping een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Samen met de leuke tuin van 80 m², maakt dit alles tezamen tot een prachtig bezit.

De villa is ook uitermate geschikt voor twee families.

Op dit moment word het huis verhuurd en als B&B uitgebaat. Eventueel zijn de verdiepingen apart te koop als appartementen.  Vanaf het dakterras heeft u een mooi uitzicht op de zee en de haven. La Spezia ligt op 2,4 km afstand en Cinque Terre op 10,6 km afstand.

Appartementen in de verkoop vanaf 150.000 euro, op aanvraag ontvangt u hierover meer informatie.

De vraagprijs voor de gehele Casale was 800.000 Euro en nu verlaagd naar 600.000 Euro

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
Piano Terra / Piano PrimoBekijk
Piano Secondo / Piano Terzo / Piano QuartoBekijk

Kenmerken object

  • Energielabel G

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies

Reviews are closed.