Casale Lucca

In een unieke locatie met panoramisch uitzicht, omgeven door het groene landschap zo typisch van de gebieden op de grens van Umbrië en Toscane, op ca. 3 km van het middeleeuwse dorpje Ficulle, boerderij van ca. 350 m² met panoramisch zwembad. Fabro is op slechts 10 km afstand waar de afslag van de A1 Autostrada del Sole is alsook het treinstation aan de lijn Rome-Florence, waardoor het uiterst makkelijk is om de regio te verkennen.

De boerderij is volledig gerestaureerd en voorzien van moderne gemakken met behoud van authentieke aspecten, zoals stenen muren, houten ramen en deuren, plafonds met houten balken en openhaarden. Het is verdeeld over drie etages met een garage, bergruimtes, badkamer en overdekt terras met prachtig uitzicht in het souterrain, deze etage zou tevens getransformeerd kunnen worden tot woongedeelte; op de begane grond is een entree met toilet, woonkeuken met openhaard, grote woonkamer met openhaard en pellet kachel; op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en drie badkamers.

Om de boerderij ligt een tuin met groot zwembad en gazebo plus 2.5 hectare landbouwgrond met 70 olijfbomen in productie en zaaigrond.

Er zijn zonnepanelen voor de productie van 4.5 Kw. Mogelijkheid om meer grond bij te kopen grenzend aan de eigendom.

Energie klasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies