Zeer mooi en fraai stenen landhuis nabij Gargnano aan het Gardameer. Dit landhuis heeft 4 verdiepingen en verschillende entrees. Zeer goed bereikbaar het gehele jaar door via een geasfalteerde weg.

Dit onroerend goed met een totale woonoppervlakte van 320 m² heeft vele mogelijkheden. Zo kan het in verschillende appartementen verdeeld worden of andere business doeleinden dienen, bijvoorbeeld een B&B.

Begane grond: volledig appartement (living/eetkamer – keuken – grote en kleine slaapkamer – badkamer met bad), Individuele kamer en terras op deze verdieping.
Eerste verdieping: (ingang via achterzijde van het huis, waar er ook een terras is over de volledige lengte van het huis) 3 aaneengesloten kamers – badkamer met douche – onder trap naar 2e verdieping is een kleine bergkamer. Tweede verdieping: 3 grote kamers waarvan 1 met annex wc en lavabo – badkamer met douche.
Derde verdieping: zolder over de hele grootte van het huis, deze ruimte heeft 8 dakvensters en 8 vensters in de muur om extra kamers of appartement van te maken. Het huis is meteen bewoonbaar.

De ligging is zeer gunstig in een mooie en rustige omgeving op een hoogte van 650m, op 100 meter van het natuurreservaat en op korte afstand van het kunstmatig meer in de vallei van Valvestino.

Er is een vergunning om naast de bestaande woning verdere bebouwing op het perceel te maken. De grondoppervlakte bedraagt in totaal 27. 000 m2. Gedeelte van het terrein heeft uitzicht op het meer de vraagprijs voor dit stuk grond is 100.000 Euro. Er kunnen kleine studio's of appartementen gebouwd worden voor verhuur. Dit is een zeer geliefd gebied voor sportliefhebbers, evenals voor kunstschilders.

Energie klasse: G

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
MapBekijk

Kenmerken object

  • 27000 m2 extra land te koop
  • Energielabel G

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies