In Gardone Riviera in het centrum van de fractie Fasano Sotto, op minder dan 50 meter van het strand bieden wij een volledig gerenoveerd huis. De restauratie werkzaamheden werden uitgevoerd met bijzondere aandacht voor zowel constructie- als architecturale details.
Het gebouw is verdeeld over drie verdiepingen plus een kelder en een garage met stookruimte. Op de tussenverdieping vinden we de woonkamer, een kamer ontworpen als een studeerkamer of  kan slaapkamer worden, is verlicht door een dakraam en een badkamer en een terras. Op de eerste verdieping hebben we de keuken / woonkamer die uitkijkt op een exclusieve binnenplaats. Op de tweede verdieping vinden we nog een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer. De drie niveaus zijn verbonden door een stalen trap met marmeren treden, de twee verdiepingen zijn gemaakt van hout en hebben zichtbare balken en houten vloeren.
De structuur leent zich echter op verschillende manieren voor het gebruik van ruimtes op basis van verschillende behoeften.
Tegenover het gebouw is een gemeenschappelijke binnen plaats.

Energie klasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies