Typische  onlangs gerestaureerde boerderij met prachtig uitzicht. Met olijfgaard, fruitbomen en exclusief gelegen vlakbij de bebouwde kom, met zeer panoramisch uitzicht op de Oase van Alviano, ruime boerderij verdeeld in twee wooneenheden met olijfgaard, fruitbomen en bovengronds zwembad. De boerderij is verdeeld over 3 niveaus en bestaat uit:

Begane grond: garage, wasruimte, technische ruimte en toegang tot de grotto, en tot het appartement dat nog afgemaakt moet worden maar reeds verdeeld is in woonkamer met kookhoek, twee slaapkamers en badkamer;

Verhoogde verdieping: woonkeuken met openhaard, ruime woonkamer met openhaard, drie slaapkamers met inloopkast, twee badkamers. Verwarming op LPG en geavanceerde hout-boiler. De boerderij is recentelijk gerestaureerd en omringd door grote tuin met geplaveid gedeelte en bovengronds zwembad. Met 8000 m2 terrein met olijfgaard en fruitbomen met de mogelijkheid twee toegang tot de eigendom te maken (momenteel zijn er twee automatische hekken voor voertuigen). Resterend bouwvolume voor bouw gastenverblijf bij het zwembad. Prachtige ligging, centraal en tegelijkertijd privé en panoramisch.

Energie klasse: F

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies