Mooie stenen boerderij van 229 m². uit de jaren 1500, met zwembad, omgeven door olijfbomen en rijen wijnstokken op enkele kilometers van het centrum en de zee. De boerderij is volledig gerenoveerd met de typische Toscaanse rustieke elementen, van de mooie terracotta vloeren tot de originele gerestaureerde plafonds met houten balken en de veranda met uitzicht op het zwembad en de heuvels op een uitstekende locatie om volop te genieten van rust en ontspanning.

Met onafhankelijke ingang vanaf een onverharde weg, bestaat het op de begane grond uit: grote woonkamer met stenen open haard, woonkamer met tweede open haard, woonkeuken, hal en badkamer met douche. Aan de achterkant van de woning is er een wasruimte, een technische ruimte en een garage. De woonkamer met stenen trap leidt naar de eerste verdieping waar zich 3 grote tweepersoonsslaapkamers bevinden, een balkon, een badkamer met douche en een prachtig uitzicht op zee.

Buiten is er een bijgebouw en een houtopslag.Het huisje heeft: waterput, autoclaaf, waterontharder, LPG-installatie, boiler voor de productie van warm water en verwarming, zonnepanelen, airconditioning, alarmsysteem met camera's.

Het grote land rondom het huis, ongeveer 15.000 m2, heeft bloeiende bomen, hoge bomen, rijen wijngaarden en olijfbomen voor de productie van olie. Het ligt op ongeveer 12 km van de zee en op ongeveer 1 km van het historische centrum van Guardistallo, een dorp dat dateert uit het Neolithicum waarvan het toponiem is afgeleid van het Germaanse Wardan (bewaker) en Stall (plaats).

GUARDISTALLO dorp waar we een gezellig centrum vinden met winkels die typische producten verkopen, gerenommeerde restaurants die typisch Toscaanse gerechten serveren en het prachtige Marchionneschi theater.ellissimo casale in pietra di 229 mq. del 1500, con piscina, terreno circostante di olivi e filari di vigna a pochi Km dal centro e dal mare.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies