Het huis dat te koop is bestaat uit twee onafhankelijke eenheden en is verdeeld als volgt: Een daarvan is het appartement dat onlangs is gerenoveerd en in uitstekende staat, met eigen ingang die uitkomt op de gang die leidt naar de woonkamer met open keuken, een mooie tweepersoonsslaapkamer met originele open haard, kleine slaapkamer en badkamer. Alle grote kamers openen op het balkon van waaruit er uitzicht is van de omgeving en een aantal plekken van het Lago di Como. Het appartement is direct verbonden met de kelder door een interne trap.

De tweede eenheid gelegen op de eerste verdieping, wordt momenteel verhuurd aan het Italiaanse postkantoor dat een jaarlijks inkomen verzekerd. Deze verdieping is een open ruimte plus badkamer van totaal 37 M².

Het appartement ligt in het centrum van Lemna, dorp nabij Faggeto Lario. Lemna is een oud en goed onderhouden historisch dorp. U vindt er aangename wandelpaden tussen de oude putten en prachtige natuur. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Comomeer ligt op ongeveer 10 minuten afstand met de auto. Como is bereikbaar in 30 minuten en milaan Malpensa luchthaven in 1 uur en 20 minuten rijden.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies