Aangenaam en comfortabel appartement, gelegen in Lenno – Tremezzina. Het ligt op 10 minuten lopen van het meer en van de voorzieningen die Lenno biedt. Het ligt in een rustig wooncomplex, met een mooie veranda, gemeenschappelijke tuin en garage.

Het appartement van 50 m² verkeert in een goede staat. Het appartement op de begane grond bestaat uit veranda, toegang tot de woonkamer met open keuken, hal, mooie slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer met ligbad.

De woning heeft een onafhankelijk verwarmingssysteem met aardgasketel en radiatoren. De garage van 17 s.mq is inclusief op de verkoop.

Het is perfect als vakantiebasis en als investering om te verhuren.

Lenno is een aangename stad, gelegen aan de westelijke centrale oever van het Comomeer, ook bekend als Tremezzina. Het ligt in de mooie Golf van Venus en heeft een mild en droog klimaat. Waar u exclusieve villa's kunt bewonderen. Vlakbij ligt de beroemde Villa Balbianello, die kan worden bezocht en vorig jaar was het de tweede meest bezochte historische site van de FAI (Fondo Ambiente Italiano, culturele vereniging) in Italië. Hier vertrekken verschillende wandelingen om de wonderen van het meer te ontdekken. De meest bekende is de groene weg. Het biedt verschillende voorzieningen, zoals winkels, restaurants, banken, openbare transporten, enzovoort. Het is bereikbaar vanaf de belangrijkste infrastructuren, zoals de luchthaven Malpensa 1 uur met de auto, de stad Milaan 1 uur en 30 minuten met de auto, de stad Lugano in Zwitserland 30 minuten en u kunt Bellagio in slechts 10 minuten met de boot bereiken.

Voor liefhebbers van skiën: San Moritz, Livigno, is een belastingvrij gebied en Bormio ligt op ongeveer 2 uur en 30 minuten rijden, Madesimo op 1 uur en 50 minuten rijden.

Energie label: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies